Loop je vast op je werk? Weet je niet welke richting uit?


Wil je graag professionele ondersteuning bij het maken van loopbaankeuzes of beslissingen?
Dan is loopbaanbegeleiding misschien iets voor jou. Samen achterhalen we wat jouw competenties zijn en hoe je deze kan inzetten op je huidige job. Of misschien wil je wel totaal iets anders, een nieuwe uitdaging, maar weet je niet welke richting uit. Met behulp van testinstrumenten kom je erachter wat voor type persoon jij bent, welke waarden jou kenmerken en waar jij energie uit haalt. Vervolgens kijken we waar deze kenmerken en talenten, eigen aan jou, het best tot zijn recht komen. Welk type organisatie en functieprofiel zorgen ervoor dat jij je goed voelt in je vel?
We stellen een persoonlijk ontwikkelingsplan op (POP) zodat je aan de slag kan met concrete doelen voor de toekomst. Door inzicht in je eigen competenties, sterktes en zwaktes, stuur je zelf je loopbaan en versterk je je positie op de arbeidsmarkt. Vergroot de kans op een job die echt bij jou past!
Handig om te weten:
Ik werk voor een erkend loopbaancentrum waardoor je kan betalen met loopbaancheques. Dit houdt in dat je zelf maar een klein deel van je loopbaanbegeleiding betaalt. De rest betaalt de overheid.
Voor één loopbaancheque krijg je 4 uur begeleiding (gesplitst over 3 afspraken). Per loopbaancheque betaal je 40 euro (dus 40 euro voor 4 uur begeleiding). Voor meer informatie en het bestellen van loopbaancheques kan je terecht op de website van de VDAB.
Je kan me ook terugvinden op de website van Aures Loopbaancoaching Vlaanderen. Ook hier vind je meer informatie over loopbaanbegeleiding.

 

image-257293-Loopbaancheque_label.jpg